Aktuellt
05.11.2018

Rekry-mässa, Här finns jobben!

Rekry-mässa, Här Finns Jobben! ordnas den 31.1.2019

I Kristinestad, Kaskö, Närpes, Storå, Bötom, Kauhajoki och Teuva har företag problem att få arbetskraft. Därför har områdets näringslivsbolag tillsammans med YrkesAkademin i Österbotten bestämt att ordna en rekryteringsmässa, Här Finns Jobben den 31 januari 2019 i Närpes klockan 10-19.

Företag har möjligheten att komma och presentera sitt företag och sitt behov till arbetskraft med ett eget bord och monter (á 100 €) eller i ett större klassrum (á 400 €) samt boka en 15 minuters presentation och tal tur under föreläsningarna i Vocana-salen.

Även om inte ditt företag just idag lider av akut arbetskraftsbrist lönar det sig att komma och visa upp vad man har att erbjuda för unga och framtidens arbetare. Både för att locka med framtida jobb, men också för att få dem att kanske göra praktik, sommarjobba, slutarbeten och få återflyttare till regionen.

Under dagens så har vi Keynote-talare i Vocanasalen där bland annat Laura Strömberg från Dagsmark Petfood håller tal, CV-klinik och en rådgivningspunkt hur man ska förbereda sig för en arbetsintervju.

YrkesAkademin i Österbottenin har samtidigt öppna dörrar så man kan också bekanta sig med skolan och studierna. YA:s lärare och elever är med och hjälper med Rekry-mässan. Företagshuset Dynamos Frida Lähdesmäki är projektets ledare och hon börjar sin tjänst 1.12.2018. Före det kan du höra av dig till oss på Kristinestads Näringslivscentral

Anmälan finns på följande länk
https://tinyurl.com/yb6pupvr

Anmäl dig redan nu här:

https://tinyurl.com/yb6pupvr

Mer info påkommande!

Gå till "Aktuellt"