Aktuellt
10.11.2017

Finansieringsmetoder för företag inom internationalisering

För företag som siktar på internationella marknader finns ett stort antal olika finansieringsmetoder att tillgå för uppstart av företagsverksamhet, investeringar, inhämtande av kunskap, kartläggning av utländsk efterfrågan samt utveckling av verksamhet och produkter/tjänster.

Måndagen den 11 december kl. 12.00-17.00 ordnar Viexpo seminariet Finansieringsmetoder för företag inom internationalisering. Under seminariet presenterar experterna bl.a. finansieringsmedel som kan sökas från NTM-centralen, Tekes, Finnvera och förmedlarorganisationer samt förutsättningar och sökprocesser för beviljande av stöd.

Seminariet direktsänds och motsvarande seminarier kommer att ordnas i Karleby och i Närpes i Sydösterbottens kustregion i januari-februari. Vi informerar mera om dessa senare. Intresserade kan reservera tid för en privat diskussion med experterna i slutet av seminariet.

Bifogad finns programmet. Mer information om evenemanget ger: Charlotta Alen International Business Trainee tel. 050 330 8810 & e-post: charlotte.alen(at)viexpo.fi

Anmäl dig till Vasa-evenemanget 11.12.2017: https://www.webropolsurveys.com/S/3E282166CCAB319A.par

Gå till "Aktuellt"