”Modern affärsutveckling på landsbygden”

”Modern affärsutveckling på landsbygden” -hankkeen rahoittaa Leader, Aktion Österbotten r.f. Hanke jatkuu kevääseen 2017 ja toteutetaan Kristiinankaupungin Elinkeinokeskuksen, Yritystalo Dynamon ja Ammattikorkeakoulu Novian yhteistyönä.

Hankkeen tarkoituksena on löytää, testata ja ottaa käyttöön uusia menetelmiä, työvälineitä ja konsepteja liiketoiminnan kehittämiseen sekä kehittää näitä edelleen Pohjanmaan tarpeisiin, yrittäjyyden ilmapiirin parantamiseksi Pohjanmaan maaseudulla.

Hankkeen tavoitteena on

  • Nopeuttaa ja tukea kehitysprosessia irrallisista liikeajatussuunnitelmista kannattavaksi yritykseksi, ts. poistaa psykologiset yrityksen perustamisen kynnykset.
  • Vahvistaa olemassa olevien yritysten toimintaedellytyksiä parantamalla neuvontaa ja tehostamalla liiketoiminnan kehittämisen työvälineitä.
  • Luoda yrittäjille edellytykset tieteellisen tiedon saamiseen ja informaatioon liiketoiminnan kehittämisen uusista menetelmistä ja työvälineistä.
  • Luoda kohtaamispaikkoja ja foorumeita, jotka parantavat yrittäjien ja yritysten edellytyksiä rajat ylittävään yhteistyöhön.
  • Elvyttää ja uudistaa liiketoiminnan kehittämisprosesseja Pohjanmaan maaseudulla.

Kohderyhmät

Hankkeessa on kaksi kohderyhmää, henkilöt, joilla jo on yritys ja potentiaaliset yrittäjät Pohjanmaan maaseudulla.

Lisätietoa

Angelique Irjala
Puh 040 569 3796
angelique.irjala@krs.fi

Hanke on päättynyt 31.12.2017