Aktuellt
09.01.2018

Viexpo ordnar fact-finding resor

Båtmässan i Göteborg 6-7.2.2018

Vi strävar efter att ordna B2B-träffar för de deltagande företagen.  Ett mer noggrant program klarnar då deltagargruppen är hopsamlad. Vi vill också höra de deltagande företagens åsikter före programmet färdigställs. Gruppens minimistorlek är 8 deltagare/företag. Researrangemangen och mera information om mässan här.


2018 Hong Kong International Fur & Fashion Fair 21-24.2.2018

Viexpo ordnar en ff-resa till Hongkong International Fur Fair-mässan 21–24.2.2018. Kom med för att besöka och bekanta dig med modeströmmarna inom päls- och läderbranschen. På mässan förevisas råvaror, färdiga produkter och tillverkningsmaskiner. Mässan ordnas årligen och i mässan 2017 deltog 210 utställare. Mässan riktar sig till professionella inom branschen.

Hongkong International Fur är världens största evenemang inom pälsbranschen. Viexpo organiserar företagens besök genom att också ordna B2B-träffar i mån av möjlighet. Företagen har också möjlighet att diskutera med andra finländska företag som är erfarna utställare på mässan i fråga. Vi strävar efter att göra upp programmet enligt de deltagande företagens önskemål och i de praktiska arrangemangen tar vi även hjälp av Business Finland, ambassaden och mässarrangören. Mer information om resan och programmet finns här.


67:e IAA transportbranschens evenemang i Hannover, Tyskland, 20–27.09.2018

På den 67:e IAA-mässan inom bil- och logistikbranschen får vi se hur branschens framtid ser ut och hur innovationer förändrar transport- och logistikbranschen. Hela branschen utvecklas i rasande fart och framför allt automatisering, konnektivitet, säkerhet, miljöskydd, digital mobilitet och nya koncept för logistik och trafik kommer att förändra framtidens städer.

Utställningsytan för mässan år 2016 var ca 270 000 m2 och över 2 000 utställare visade upp sina innovationer och lösningar för ca 250 000 besökare. I evenemanget för 2018 erbjuds ett mångsidigt program, bl.a. New Mobility World Logistics, vars centrala tema är hur man får transport- och logistikbranschen mer effektiv och miljövänlig. Under evenemanget möts tillverkare, underleverantörer, distributörer och nya sätt att tänka. Temat innefattar också digitalisering och automatiserad körning. Mer information om resan och programmet finns här.

Gå till "Aktuellt"