Ajankohtaista
09.01.2018

Viexpo järjestää fact finding matkoja

Viexpo järjestää fact finding -matkan Göteborgin venemessuille 6-7.2.2018

Pyrimme sopimaan B2B tapaamisia osallistuville yrityksille. Tarkempi oheisohjelma selviää, kun osallistujaryhmä on kasassa. Osallistuvien yritysten omia ehdotuksia halutaan myös kuulla ennen oheisohjelman lopullista valmistumista. Matkalle osallistuvien yritysten minimimäärä on 8 osallistujaa/yritystä. Matkaohjelma ja lisätietoja messuista.


2018 Hong Kong International Fur & Fashion Fair
Viexpo järjestää ff-matkan Hongkong International Fur Fair -messuille 21. – 24.2.2018. Lähde mukaan vierailulle tapaamaan ja tutustumaan turkis- ja nahka-alan muotivirtauksiin. Messuilla esitellään raaka-aineita, valmiita tuotteita sekä valmistuslaitteita. Messut järjestetään vuosittain ja vuoden 2017 messuilla oli 210 näytteilleasettajaa. Messut ovat tarkoitetut alan ammattilaisille.

Hongkong International Fur on maailman suurin turkisalan tapahtuma. Viexpo organisoi yritysten vierailun järjestämällä myös B2B-tapaamisia mahdollisuuksien mukaan. Yrityksillä on myös mahdollista keskustella muiden suomalaisten yritysten kanssa, jotka ovat kokeneita näytteilleasettajia ko. messuilla. Pyrimme tekemään ohjelman osallistuvien yritysten toiveiden mukaan ja käytämme käytännön järjestelyissä myös Business Finland, suurlähetystön sekä messujärjestäjän apua. Matkaohjelma ja lisätietoja messuista.


67. IAA kuljetusalan tapahtuma Hannoverissa, Saksassa, 20. – 27.09.2018

67. IAA kuljetus- ja logistiikka alan tapahtumassa nähdään miltä alan tulevaisuus tulee näyttämään ja miten innovaatiot muuttavat kuljetus- ja logistiikka-alaa. Koko ala on kehittymässä hurjaa vauhtia, ennen kaikkea automatisoituminen, linkittyminen, turvallisuus, ympäristönsuojelu, sähköinen mobiliteetti ja uudet konseptit logistiikalle ja liikenteelle tulevat muuttamaan tulevaisuuden kaupunkeja.

Vuoden 2016 messujen näyttelypinta-ala oli noin 270.000m2 ja yli 2000 näytteilleasettajaa esittelivät innovaatioitaan ja ratkaisujaan noin 250.000 vierailijalle. Vuoden 2018 tapahtumassa tarjotaan monipuolista ohjelmaa mm. New Mobility World Logistics. New Mobility World Logistics keskeinen teema on, miten kuljetusala ja logistiikka saadaan tehokkaammaksi, ympäristöystävällisemmäksi. Tapahtumassa kohtaavat valmistajat, alihankkijat, jakelijat ja uudenlaiset ajattelutavat. Teemat kohdistuvat myös digitalisointiin ja automaattiseen ajamiseen. Matkaohjelma ja lisätietoja messuista.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle