Ajankohtaista
05.11.2018

Rekry-messut, Töita Tarjolla

Hei,

Kaskisissa, Kristiinankaupungissa, Närpiössä ja Suupohjan seutukunnan 4 kunnassa Isojoella, Karijoella, Kauhajoella ja Teuvalla yritykset ovat kohdanneet haasteita työvoiman saatavuudessa. Siksi alueen elinkeinoyhtiöt ja elinkeinoasiamiehet yhdessä Yrkes Akademin i Österbotten päättivät järjestää yhteiset Töitä tarjolla - Här finns jobben - rekrymessut 31.1.2019 Närpiössä klo 10 - 19.

Yrityksillä on mahdollisuus tulla esittäytymän ja kertomaan tuotannosta ja tarvittavasta työvoimasta omalla ständillä (á 100 €) tai jopa suuremmassa luokkahuoneessa (á 400 €) sekä varata 15 min puheenvuoroja Päivän tietoiskut -osioon Vocana-salissa.

Vaikka yritykselläsi ei juuri nyt ole voimakasta työvoimapulaa, kannattaa nuorille olla esittelemässä alueemme teollisuutta ja yrityskenttää houkutellaksemme heidät takaisin omalla paikkakunnalle opiskelujen jälkeen. Yksi oiva tapa sitouttaa nuoria on myös tarjota harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöaiheita, lopputyöaiheita sekä kesätyöpaikkoja. Oma kohderyhmänsä tapahtumalle ovat myös työnhakijat, alan vaihtajat sekä paluumuuttajat ja työperäisille maahanmuuttajille.

Päivän aikana Vocana - salissa Keynote - puhujana toimitusjohtaja Laura Strömberg Dagsmark Petfood Oy:stä, CV-klinikka sekä neuvontapiste, miten valmistautua työhaastatteluun.

YrkesAkademin i Österbottenin talossa on samanaikaisesti avoimet ovet, joten opiskelua pääsee seuraamaan. Oppilaitoksen opettajat ja oppilaat ovat apunamme Rekry-messujärjestelyissä. Yritystalo Dynamo Oy:n Frida Lähdesmäki toimii rekryjen projektipäällikkönä ja hän aloittaa 1.12.2018. Sitä ennen voit ottaa yhtyettä ja saada vastauksia kysymyksiisi allekirjoittaneelta.

Liitteenä juliste - tapahtumasta sekä ilmoittautumislinkki:

https://tinyurl.com/yb6pupvr

TERVETULOA mukaan Töitä tarjolla - Här finns jobben! -rekrymessuille.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle